Kad joj je krajem septembra stigla poruka s molbom da bude gost iznenađenja na jubilarnom, 40. rođendanu slavnog švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, pjevačica Nada Topčagić (68) nije mogla da dođe sebi od uzbuđenja. Bila je usred kuvanja zimnice na Tari i dvoumila se da li da ide, a onda ju je kuma u dvije rečenice ubijedila da sve to ostavi i zaputi se u Milano na slavlje.

Kaže da će susret sa zvijezdom milanskog Intera pamtiti čitavog života i otkriva da je imala nevjerovatnu tremu.

“Žurka je organizovana u Hajatu, u kome sam i ja odsjela. Dok se Zlatan nije pojavio, strepjela sam da li će u toj gužvi uspjeti da me vidi, šta ću da radim ukoliko ga neko od kolega bude pozvao kad budem pjevala “Jutro je”. Bila sam uplašena da li ću se zbuniti, ali svi ti strahovi su nestali kad je ušao u salu i krenuo pravo ka meni. Djelovao je kao Isus, nisam znala da je toliko visok. Ima nevjerovatnu harizmu, predivne oči, dugu kosu vezanu u rep, bio je fenomenalno obučen. Prišao mi je sa ogromnim osmijehom, zagrlio me i zahvalio mi se na srpskom što sam došla, sa sve šarmantnim naglaskom. Dok sam pjevala, sve vrijeme je stajao pored mene i mazio me po leđima. Tuniku koju sam tada nosila uopšte neću da perem jer je na njoj Ibrina DNK”, iskrena je Nada.

Uzela je mikrofon kad je iznijeta slavljenička torta na osam spratova, koja je, kako tvrdi, bila čista umjetnost.

“Svi Zlatanovi saigrači su pjevali zajedno sa mnom, a njegova supruga Helena i djeca Maksimilijan i Vinsent su sve vrijeme bili uz nas. Helena mi je rekla da sam takoreći član porodice, stalno sam s njima u kući jer Ibra uvijek sluša moje pjesme. Zbog toga je imala želju da me vidi i upozna, ali i da me dovede na žurku kao rođendanski poklon. Iznenađenje je uspjelo potpuno, a pomogli su joj prijatelji Tereza i Patricio Leoni, koji su sve vrijeme kontaktirali s nama”.

Gloria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here