U ulici Peta proleterska u Nikšiću tokom minule noći bačena je eksplozivna naprava eksplozivna naprava u dvorištu ispred kuće Z.Š.. Dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću izvršio je uviđaj, nakon čega je saopšteno da je aktiviranjem eksplozivne naprave oštećeno vozilo u vlasništvu D.Š. i pomoćni objekat u vlasništvu Z.Š., saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću.

Kako javlja RTNK, oštećeno je vozilo marke “mercedes”.

“Dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću izvršio je uviđaj u prisustvu vještaka iz oblasti zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava i službenika policije povodom aktiviranja eksplozivne naprave u noći 23./24. januar 2023. godine u dvorištu ispred kuće vlasništvo Z.Š. u Nikšiću. Aktiviranjem eksplozivne naprave oštećeno je putničko vozilo vlasništvo D.Š. kao i pomoćni objekat vlasništvo Z.Š.”, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću, dodajući da su dalje službene radnje u toku.

Kako je Portalu RTNK nezvanično saopšteno iz policije, incident se dogodio 50 minuta poslije ponoći i radi se na rasvjetljavanju tog događaja.

Uslijed eksplozije na vozilu je pričinjena materijalna šteta, a nije bilo povrijeđenih.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here