Predsjedniku Milu Đukanoviću podršku uputio i premijer Sjeverne Makedonije i lider SDSM-a Dimitar Kovačevski, saopštila je Demokratska partija socijalista (DPS).

“Uvaženi članovi Demokratske partije socijalista Crne Gore, mi djelimo iste vrijednosti. Kao socijalisti i kao socijaldemokrate radimo i borimo se za bolji život naših građana, sa jasnom vizijom za napredak i evropski put. Naši narodi su takođe jako bliski, dugo godina idemo istim putem, gradeći evropsku budućnost za naše države, kroz članstvo u NATO i pregovarački proces za punopravno članstvo u EU”, naveo je Kovačevski.

Ne treba, dodao je, da ističem koliko su ovi izbori važni za budućnost Crne Gore.

“Vjerujem da to svi razumijemo. Suština je da je ovo značaja odluka na građanima za Crnu Goru da istinski nastavi putem budućnosti, putem evropskih vrijednosti, ekonomskog i demokratskog razvoja”, kazaao je premijer Sjeverne Makedonije.

Ubijeđen je, kako je kazao, da će građani Crne Gore prepoznati regionalni, politički i ekonomski kontekst i da “neće dozvoliti neizvjesnost, neće dozvoliti povratak unazad i nove podjele, već da će izabrati stabilnost, sigurnost i snažno podržati evropsku budućnost države”.

“Dragi Milo, imaš podršku Socijaldemokratskog saveza Sjeverne Makedonije i makedonskih socijaldemokrata. Želim Vam uspješnu kampanju, miran izborni dan i pobjedu na predsjedničkim izborima u nedjelju. Na taj način će Crna Gora ostati na pravom putu, i što bi moji dragi crnogorski prijatelji rekli – MILO, Nego ko”, navodi se u video poruci podrške Kovačevskog.

Cdm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here